לןגן

דג בתנור עם ירקות

מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 15/04/2021 | 17:57
דג בתנור עם ירקות

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

רוטב לדג

אופן הכנה

  1. בקערה שמים את הפטרוזיליה הקצוצה, השום הקצוץ, שמן זית, מלח ולימון ומערבבים.

  2. שמים את הדג בתבנית חד פעמית ומטבלים את הדג מבפנים ומבחוץ מסדרים את הירקות מעל הדג עוטפים בניר כסף ואופים בתנור בחום של 200 מעלות בערך שעה או עד שהדג והירקות מוכנים.