אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני דגים

422
צפיות

סלומון מטריף בתנור

המתכון של
סלומון מטריף בתנור

ארוחת צהריים קלילה משביעה וטעימה

  • קטגוריהדגים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 5 חתיכות סלומון טרי
  • 7 שיני שום שלמים (אפשר חצאים מוסיף לטעם)
  • חופן כוסברה טרייה קצוצה
  • חבילת פטריות שמפיניון או פורטבלו לטעמכם חתוך לרבעים
  • חצאי עגבניות שרי
  • כף גדושה של סילאן
  • 2 כפות סויה
  • מלח
  • פלפל שחור
  • צילי גרוס יבש
  • 3 כפות שמן זית (אפשר קנולה)
אופן ההכנה
  • 0

    בתבנית פיירקס שמים את הפטריות החתוכות , עגבניות שרי השום והכוסברה .


  • 1

    מתבלים ב2 כפות שמן זית מלח פלפל שחור צילי גרוס סויה וסילאן מערבבים טוב , לאחר מכן מסדרים את חתיכות הסלומון מעל. .


  • 2

    מורחים את חתיכות הסלומון בכף שמן זית וסילאן ומפזרים כוסברה קצוצה ..


  • 3

    מכניסים את התבנית מכוסה בנייר כסף לתנור שחומם מראש ל200 מעלות..


  • 4

    לאחר כ 20 דקות מוציאים את נייר הכסף ומשאירים לעוד 15 דקות נוספות ..


  • 5

    אפשר להגיד לצד אורז וסלט ובתיאבון🙂.


0

בתבנית פיירקס שמים את הפטריות החתוכות , עגבניות שרי השום והכוסברה .


1

מתבלים ב2 כפות שמן זית מלח פלפל שחור צילי גרוס סויה וסילאן מערבבים טוב , לאחר מכן מסדרים את חתיכות הסלומון מעל. .


2

מורחים את חתיכות הסלומון בכף שמן זית וסילאן ומפזרים כוסברה קצוצה ..


3

מכניסים את התבנית מכוסה בנייר כסף לתנור שחומם מראש ל200 מעלות..


4

לאחר כ 20 דקות מוציאים את נייר הכסף ומשאירים לעוד 15 דקות נוספות ..


5

אפשר להגיד לצד אורז וסלט ובתיאבון🙂.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים