לןגן

סלומון מטריף בתנור

מאת: שני מחפוד, פורסם: 11/04/2021 | 16:03
סלומון מטריף בתנור

תקציר המתכון: ארוחת צהריים קלילה משביעה וטעימה

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בתבנית פיירקס שמים את הפטריות החתוכות , עגבניות שרי השום והכוסברה

  2. מתבלים ב2 כפות שמן זית מלח פלפל שחור צילי גרוס סויה וסילאן מערבבים טוב , לאחר מכן מסדרים את חתיכות הסלומון מעל.

  3. מורחים את חתיכות הסלומון בכף שמן זית וסילאן ומפזרים כוסברה קצוצה .

  4. מכניסים את התבנית מכוסה בנייר כסף לתנור שחומם מראש ל200 מעלות.

  5. לאחר כ 20 דקות מוציאים את נייר הכסף ומשאירים לעוד 15 דקות נוספות .

  6. אפשר להגיד לצד אורז וסלט ובתיאבון🙂