תקציר המתכון: ארוחת צהריים קלילה משביעה וטעימה
קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
בתבנית פיירקס שמים את הפטריות החתוכות , עגבניות שרי השום והכוסברה
מתבלים ב2 כפות שמן זית מלח פלפל שחור צילי גרוס סויה וסילאן מערבבים טוב , לאחר מכן מסדרים את חתיכות הסלומון מעל.
מורחים את חתיכות הסלומון בכף שמן זית וסילאן ומפזרים כוסברה קצוצה .
מכניסים את התבנית מכוסה בנייר כסף לתנור שחומם מראש ל200 מעלות.
לאחר כ 20 דקות מוציאים את נייר הכסף ומשאירים לעוד 15 דקות נוספות .
אפשר להגיד לצד אורז וסלט ובתיאבון🙂