ספר מתכוני דגים
- קטגוריהדגים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
3/4 כוס רוטב שום של אסם אפשר גם לייט
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
0
להשרות רבע שעה את הדגים במיץ לימון .
-
1
לשטוף היטב את הדגים.
-
2
לערבב את החומרים יחד ולעסות את הדג,.
-
3
לשפוך את פירורי הלחם על הדג .
-
4
לזרות עלי כוסברה מלמעלה.
-
5
להשרות כמה שעות עדיף לילה .
-
6
לאפות על 180 מעלות 20 דק' לא יותר שהדג ישאר עסיסי ולא יבש.
-
7
שבת שלום.
0
להשרות רבע שעה את הדגים במיץ לימון .
1
לשטוף היטב את הדגים.
2
לערבב את החומרים יחד ולעסות את הדג,.
3
לשפוך את פירורי הלחם על הדג .
4
לזרות עלי כוסברה מלמעלה.
5
להשרות כמה שעות עדיף לילה .
6
לאפות על 180 מעלות 20 דק' לא יותר שהדג ישאר עסיסי ולא יבש.
7
שבת שלום.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים