לןגן

דג ברוטב שום

מאת: אורית אלקיים, פורסם: 12/02/2021 | 15:10
דג ברוטב שום

תקציר המתכון: דגים ברוטב שום

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להשרות רבע שעה את הדגים במיץ לימון

  2. לשטוף היטב את הדגים

  3. לערבב את החומרים יחד ולעסות את הדג,

  4. לשפוך את פירורי הלחם על הדג

  5. לזרות עלי כוסברה מלמעלה

  6. להשרות כמה שעות עדיף לילה

  7. לאפות על 180 מעלות 20 דק' לא יותר שהדג ישאר עסיסי ולא יבש

  8. שבת שלום