ספר מתכוני דגים
- קטגוריהדגים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
-
1 עגבניה רכה חתוכה לרצועות
-
-
-
-
2 פלפלים ירוקים חריפים חתוכים לטבעות
-
חצי קופסה עגבניות מרוסקות
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
0
בסוטז' או סיר רחב לטגן את הבצל לשקיפות להוסיף את השום לעוד דקה טיגון ולהוסיף את רצועות הגמבה והפלפל חריף לתבל לערבב ולהוסיף .
-
1
רסק עגבניות ועגבניות מרוסקות לטגן 3 דקות ולהוסיף מים לערבב לסדר את הדג לפזר מעל כוסברה פרוסות עגבנחה ולימון להנמיך להבה לבישול של שעה.
0
בסוטז' או סיר רחב לטגן את הבצל לשקיפות להוסיף את השום לעוד דקה טיגון ולהוסיף את רצועות הגמבה והפלפל חריף לתבל לערבב ולהוסיף .
1
רסק עגבניות ועגבניות מרוסקות לטגן 3 דקות ולהוסיף מים לערבב לסדר את הדג לפזר מעל כוסברה פרוסות עגבנחה ולימון להנמיך להבה לבישול של שעה.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים