אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני דגים

2,883
צפיות

דג סלמון בחרדל וסילאן

המתכון של
דג סלמון בחרדל וסילאן

דג סלמון בהכנה מהירה טעים ועסיסי. מתכון של בתי היקרה.

  • קטגוריהדגים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • נתח פילה סלמון טרי במשקל קילו וחצי פרוס לחתיכות
  • 3 כפות חרדל דיז'ון גרגירים
  • 2 כפות סילאן
  • מיץ מחצי לימון גדול
  • כפית פלפל שחור גרוס
  • כף שום כתוש
  • 2 כפות שמן זית
  • כפית כורכום
  • מלח
אופן ההכנה
  • 0

    מחממים תנור ל180 מעלות. .


  • 1

    מניחים את נתחי הדג כשהעור כלפי מטה במרווחים זה מזה על תבנית מרופדת בנייר אפיה .


  • 2

    מערבבים את כל חומרי המרינדה ומורחים את נתחי הדג. משרים כשעה ( אם ממהרים ניתן לאפות מיידית). .


  • 3

    מכניסים לתנור לאפיה של 20 דקות עד חצי שעה. זהירות לא לייבש את הדג. .


  • 4

    הדג יוצא טעים ועסיסי. בהצלחה ובתאבון 🙏❤️ מדי. .


0

מחממים תנור ל180 מעלות. .


1

מניחים את נתחי הדג כשהעור כלפי מטה במרווחים זה מזה על תבנית מרופדת בנייר אפיה .


2

מערבבים את כל חומרי המרינדה ומורחים את נתחי הדג. משרים כשעה ( אם ממהרים ניתן לאפות מיידית). .


3

מכניסים לתנור לאפיה של 20 דקות עד חצי שעה. זהירות לא לייבש את הדג. .


4

הדג יוצא טעים ועסיסי. בהצלחה ובתאבון 🙏❤️ מדי. .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים