הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהדג סלמון בהכנה מהירה טעים ועסיסי. מתכון של בתי היקרה.
מחממים תנור ל180 מעלות. .
מניחים את נתחי הדג כשהעור כלפי מטה במרווחים זה מזה על תבנית מרופדת בנייר אפיה .
מערבבים את כל חומרי המרינדה ומורחים את נתחי הדג. משרים כשעה ( אם ממהרים ניתן לאפות מיידית). .
מכניסים לתנור לאפיה של 20 דקות עד חצי שעה. זהירות לא לייבש את הדג. .
הדג יוצא טעים ועסיסי. בהצלחה ובתאבון 🙏❤️ מדי. .