לןגן

דג סלמון בחרדל וסילאן

מאת: מדי רואקי, פורסם: 03/02/2021 | 17:11
דג סלמון בחרדל וסילאן

תקציר המתכון: דג סלמון בהכנה מהירה טעים ועסיסי. מתכון של בתי היקרה.

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל180 מעלות.

  2. מניחים את נתחי הדג כשהעור כלפי מטה במרווחים זה מזה על תבנית מרופדת בנייר אפיה

  3. מערבבים את כל חומרי המרינדה ומורחים את נתחי הדג. משרים כשעה ( אם ממהרים ניתן לאפות מיידית).

  4. מכניסים לתנור לאפיה של 20 דקות עד חצי שעה. זהירות לא לייבש את הדג.

  5. הדג יוצא טעים ועסיסי. בהצלחה ובתאבון 🙏❤️ מדי.