ספר מתכוני דגים
- קטגוריהדגים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
-
3/4 כוס חד פעמי קרה קמח בערך
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
0
מפשירים את הדגים, לאחר ההפשרה משרים במיץ לימון וקצת מלח ומים כ-שעה. שלב חשוב על מנת להוציא את ריח של הדגים..
-
1
מחממים שמן במחבת על אש בינונית-גבוהה צריך, צריך שהשמן יהיה חם עד לגובה חצי הדג בערך..
-
2
מערבבים בצלחת שטוחה קמח ותבלינים, טובלים כל דג משתי צדדיו טוב טוב בקמח..
-
3
מטגנים בערך 5 דקות מכל צד עד להזהבה..
-
4
מגישים חם עם לימון..
-
5
בהצלחה :).
0
מפשירים את הדגים, לאחר ההפשרה משרים במיץ לימון וקצת מלח ומים כ-שעה. שלב חשוב על מנת להוציא את ריח של הדגים..
1
מחממים שמן במחבת על אש בינונית-גבוהה צריך, צריך שהשמן יהיה חם עד לגובה חצי הדג בערך..
2
מערבבים בצלחת שטוחה קמח ותבלינים, טובלים כל דג משתי צדדיו טוב טוב בקמח..
3
מטגנים בערך 5 דקות מכל צד עד להזהבה..
4
מגישים חם עם לימון..
5
בהצלחה :).
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים