תקציר המתכון: דג טעים וקריספי ב5 דקות הכנה עם לימון הולך פצצה!
קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד
מפשירים את הדגים, לאחר ההפשרה משרים במיץ לימון וקצת מלח ומים כ-שעה. שלב חשוב על מנת להוציא את ריח של הדגים.
מחממים שמן במחבת על אש בינונית-גבוהה צריך, צריך שהשמן יהיה חם עד לגובה חצי הדג בערך.
מערבבים בצלחת שטוחה קמח ותבלינים, טובלים כל דג משתי צדדיו טוב טוב בקמח.
מטגנים בערך 5 דקות מכל צד עד להזהבה.
מגישים חם עם לימון.
בהצלחה :)