הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהמתכון קל ומדהים של רון יוחננוב אני משתמשת עם ניוקי טרי וקפוא שאני הכנתי
מחממים תנור ל-200 מעלות.
מערבבים את מצרכי הרוטב ומחלקים אותו ל-2.
מערבבים בקערה את הדגים עם רבע מהרוטב.
שמים נייר אפיה על תבנית ושופכים עליו את הניוקי ומערבבים עם שאר הרוטב.
מניחים את הדגים על הניוקי.
שופכים את המים לקערה שבה עירבבנו את הדג ומשם שופכים בתבנית.
מוסיפים את העגבניות לתבנית.
אופים כחצי שעה לא מכוסה עד שהדג והניוקי מזהיב.