תקציר המתכון: מתכון קל ומדהים של רון יוחננוב אני משתמשת עם ניוקי טרי וקפוא שאני הכנתי
קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד
מחממים תנור ל-200 מעלות
מערבבים את מצרכי הרוטב ומחלקים אותו ל-2
מערבבים בקערה את הדגים עם רבע מהרוטב
שמים נייר אפיה על תבנית ושופכים עליו את הניוקי ומערבבים עם שאר הרוטב
מניחים את הדגים על הניוקי
שופכים את המים לקערה שבה עירבבנו את הדג ומשם שופכים בתבנית
מוסיפים את העגבניות לתבנית
אופים כחצי שעה לא מכוסה עד שהדג והניוקי מזהיב