לןגן

דג עם ניוקי בתנור

מאת: זהר מנדל, פורסם: 05/12/2020 | 10:53
דג עם ניוקי בתנור

תקציר המתכון: מתכון קל ומדהים של רון יוחננוב אני משתמשת עם ניוקי טרי וקפוא שאני הכנתי

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

המצרכים לרוטב:

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-200 מעלות

  2. מערבבים את מצרכי הרוטב ומחלקים אותו ל-2

  3. מערבבים בקערה את הדגים עם רבע מהרוטב

  4. שמים נייר אפיה על תבנית ושופכים עליו את הניוקי ומערבבים עם שאר הרוטב

  5. מניחים את הדגים על הניוקי

  6. שופכים את המים לקערה שבה עירבבנו את הדג ומשם שופכים בתבנית

  7. מוסיפים את העגבניות לתבנית

  8. אופים כחצי שעה לא מכוסה עד שהדג והניוקי מזהיב