ספר מתכוני דגים
- קטגוריהדגים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
דג בורי/נילוס /מושט/ דניס
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
לחמם שמן עם פפריקה חריפה ומתוקה ל-2 דקות.
-
2
(זה נותן צבע שחום לרוטב ) להוסיף מים ורסק .
-
3
להשחים טוב כמו לרוטב ספגטי לשטף את הדג להוסיף לרוטב לתבל ולבשל כחצי שעה .
-
4
בתאבון נועם זיגדון 💞.
1
לחמם שמן עם פפריקה חריפה ומתוקה ל-2 דקות.
2
(זה נותן צבע שחום לרוטב ) להוסיף מים ורסק .
3
להשחים טוב כמו לרוטב ספגטי לשטף את הדג להוסיף לרוטב לתבל ולבשל כחצי שעה .
4
בתאבון נועם זיגדון 💞.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים