ספר מתכוני דגים
- קטגוריהדגים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
1
התיבול....
-
2
מערבבים.....
-
3
1/2 כף רוטב טריאקי.
-
4
1/2 כף צילי מתוק.
-
5
1/2 כף רוטב סויה.
-
6
1/2 כף חומץ לבן.
-
7
1/2 כף שמן זית.
-
8
1+1/2 כף סוכר חום.
-
9
1/4 כף א.שום.
-
10
לערבב היטב.
-
11
למרוח על הדג.
-
12
להכניס בחריצים.
-
13
לפזר מעל שומשום.
-
14
180 מעלות.
-
15
כ20 דקות.
-
16
מס' דקות.
-
17
לפני הסוף להעביר.
-
18
ל5 דקות בגריל.
-
19
180 מעלות.
-
20
נ.ב.
-
21
לבדוק מידי פעם.
-
22
את מידת העשיה של הדג.
1
התיבול....
2
מערבבים.....
3
1/2 כף רוטב טריאקי.
4
1/2 כף צילי מתוק.
5
1/2 כף רוטב סויה.
6
1/2 כף חומץ לבן.
7
1/2 כף שמן זית.
8
1+1/2 כף סוכר חום.
9
1/4 כף א.שום.
10
לערבב היטב.
11
למרוח על הדג.
12
להכניס בחריצים.
13
לפזר מעל שומשום.
14
180 מעלות.
15
כ20 דקות.
16
מס' דקות.
17
לפני הסוף להעביר.
18
ל5 דקות בגריל.
19
180 מעלות.
20
נ.ב.
21
לבדוק מידי פעם.
22
את מידת העשיה של הדג.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים