תקציר המתכון: יאמי
קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
התיבול...
מערבבים....
1/2 כף רוטב טריאקי
1/2 כף צילי מתוק
1/2 כף רוטב סויה
1/2 כף חומץ לבן
1/2 כף שמן זית
1+1/2 כף סוכר חום
1/4 כף א.שום
לערבב היטב
למרוח על הדג
להכניס בחריצים
לפזר מעל שומשום
180 מעלות
כ20 דקות
מס' דקות
לפני הסוף להעביר
ל5 דקות בגריל
180 מעלות
נ.ב
לבדוק מידי פעם
את מידת העשיה של הדג