לןגן

סלמון בתיבול עשיר בציפוי שומשום בתנור

מאת: יפה וקס ברקו, פורסם: 26/09/2020 | 18:52
סלמון בתיבול עשיר בציפוי שומשום בתנור

תקציר המתכון: יאמי

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. התיבול...

  2. מערבבים....

  3. 1/2 כף רוטב טריאקי

  4. 1/2 כף צילי מתוק

  5. 1/2 כף רוטב סויה

  6. 1/2 כף חומץ לבן

  7. 1/2 כף שמן זית

  8. 1+1/2 כף סוכר חום

  9. 1/4 כף א.שום

  10. לערבב היטב

  11. למרוח על הדג

  12. להכניס בחריצים

  13. לפזר מעל שומשום

  14. 180 מעלות

  15. כ20 דקות

  16. מס' דקות

  17. לפני הסוף להעביר

  18. ל5 דקות בגריל

  19. 180 מעלות

  20. נ.ב

  21. לבדוק מידי פעם

  22. את מידת העשיה של הדג