אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני דגים

717
צפיות

דג מרוקאי עשיר במיוחד

המתכון של
דג מרוקאי עשיר במיוחד

דג מרוקאי עשיר וחריף

  • קטגוריהדגים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • 3 עגבניות
  • דג טונה או כל דג אחר(7 חתיכות)שמושרה במים לימון ומלח.
  • 2 פלפלים חריפים ירוקים
  • 1 תפוח אדמה
  • צרור כוסברה-לטחון
  • צרור פיטרוזיליה-לטחון
  • 6 שיני שום חתוכים לחצי
  • חצי לימון חתוך לפרוסות
  • חצי שקית פולים קפואים לבשל חצי בישול
  • אפשרי לשים פלפל אדום מתוק אחד ואפשר לוותר כי יש פולים ותפוחי אדמה.
  • פפריקה מתוקה
  • כורכום
  • חצי כוס מים
  • מלח
  • שמן קנולה
  • ומי שאוהב חריף ממש-קצת תבלין סודני טחון!
אופן ההכנה
  • 0

    שמים רבע כוס שמן ומתחילים לטגן את השום,העגבניות,הפלפל החריף,וקצת מכוסברה והפיטרוזיליה להוסיף את הפלחי לימון עם כפית פפריקה אדומה מתוקה בשמן ורבע כפית כורכום עם חצי כוס מים..


  • 1

    לערבב טוב ולכסות את הסיר על אש נמוכה..


  • 2

    בקערה נפרדת שמים כוס שמן קנולה עם כף גדושה של פפריקה מתוקה,חצי כפית כורכום, כף.


  • 3

    מלח ועוד קצת מהכוסברה והפיטרוזיליה. לערבב טוב..


  • 4

    לשטוף את הדגים במים כמו שצריך, ולהתחיל לטבול את הדגים בקערת שמן ופפריקה שהכנו..


  • 5

    להכניס את הפולים והתפוחי אדמה עם כוס מים חמים וחצי כפית פפריקה לערבב טוב ולהכניס את הדגים שנטבלו בתערובת בצורה יפה..


  • 6

    את מה שנשאר מהתערובת לשפוך על שאר הדגים למראה עשיר של תיבול..


  • 7

    להמניך את האש לכסות ולבדוק כל עשר דק אם התפוח אדמה והפולים רכים..


  • 8

    שהתפוח אדמה רך אפשר לפזר את שארית הכוסברה והפיטרוזילה למעלה לסגור את האש..


  • 9

    ובון הפטיט בבה!!.


0

שמים רבע כוס שמן ומתחילים לטגן את השום,העגבניות,הפלפל החריף,וקצת מכוסברה והפיטרוזיליה להוסיף את הפלחי לימון עם כפית פפריקה אדומה מתוקה בשמן ורבע כפית כורכום עם חצי כוס מים..


1

לערבב טוב ולכסות את הסיר על אש נמוכה..


2

בקערה נפרדת שמים כוס שמן קנולה עם כף גדושה של פפריקה מתוקה,חצי כפית כורכום, כף.


3

מלח ועוד קצת מהכוסברה והפיטרוזיליה. לערבב טוב..


4

לשטוף את הדגים במים כמו שצריך, ולהתחיל לטבול את הדגים בקערת שמן ופפריקה שהכנו..


5

להכניס את הפולים והתפוחי אדמה עם כוס מים חמים וחצי כפית פפריקה לערבב טוב ולהכניס את הדגים שנטבלו בתערובת בצורה יפה..


6

את מה שנשאר מהתערובת לשפוך על שאר הדגים למראה עשיר של תיבול..


7

להמניך את האש לכסות ולבדוק כל עשר דק אם התפוח אדמה והפולים רכים..


8

שהתפוח אדמה רך אפשר לפזר את שארית הכוסברה והפיטרוזילה למעלה לסגור את האש..


9

ובון הפטיט בבה!!.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים