הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהפורסים את החציל לאורך לפרוסות ארוכות מורחים אותו בשמן מלח ופלפל שחור (אפשר להוסיף גם שום גבישי) מחממים בתנור 180 מעלות עד לריכוך והשחמה .
לבינתיים מסננים את הטונה מהשמן מוסיפים מלח ולימון ופלפל שחור (גם פה אפשר להוסך קצת שום גבישי) .
מוציאים את החציל מהתנור ועל כל רצועה מוסיפים כף מהטונה ופרוסות ביצה קשה ומגלגלים .
ומגישים לצד סלט חסה ואורז .