אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני דגים

3,905
צפיות

קציצות סלומון

המתכון של
קציצות סלומון

והפעם קציצות נדירות מדג קצוץ ולא טחון

  • קטגוריהדגים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • פלטה שלמה של פילה סלומון ללא עור טרי חתוך לקוביות קטנות
  • 3-4 שיני שום כתושות
  • צרור כוסברה קצוץ דק
  • ביצה
  • רבע כוס פירורי לחם
  • מלח
  • פילפל שחור
  • פפריקה
  • רבע כוס שמן זית
  • לרוטב
  • שמן בערך כוס
  • כוסברה קצוצה
  • 7-8 שיני שום
  • פילפל חריף
  • עגבניה
  • פפריקה
  • מלח
  • פילפל שחור
  • צילי
אופן ההכנה
  • 1

    בקערה לערבב את הדג הקצוץ בסכין לקוביות קטנות יחד עם התבלינים הביצה ופירורי הלחם.


  • 2

    בסיר לסדר את מרכיבי הרוטב .


  • 3

    להוסיף מעט מים חמים .


  • 4

    ליצור קציצות בגודל בינוני .


  • 5

    לשטוח מעט ולהניח בסיר .


  • 6

    כל פעם להוסיף כמה ואת הראשונים להפוך .


  • 7

    ולהוסיף קצת מים בכל פעם .


  • 8

    עד שמסיימים עם כל הקציצות .


  • 9

    והפכנו את כולן .


  • 10

    לבשל עוד 6-7 דקות .


  • 11

    ולהתענג .


1

בקערה לערבב את הדג הקצוץ בסכין לקוביות קטנות יחד עם התבלינים הביצה ופירורי הלחם.


2

בסיר לסדר את מרכיבי הרוטב .


3

להוסיף מעט מים חמים .


4

ליצור קציצות בגודל בינוני .


5

לשטוח מעט ולהניח בסיר .


6

כל פעם להוסיף כמה ואת הראשונים להפוך .


7

ולהוסיף קצת מים בכל פעם .


8

עד שמסיימים עם כל הקציצות .


9

והפכנו את כולן .


10

לבשל עוד 6-7 דקות .


11

ולהתענג .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים