ספר מתכוני דגים
- קטגוריהדגים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
פלטה שלמה של פילה סלומון ללא עור טרי חתוך לקוביות קטנות
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
בקערה לערבב את הדג הקצוץ בסכין לקוביות קטנות יחד עם התבלינים הביצה ופירורי הלחם.
-
2
בסיר לסדר את מרכיבי הרוטב .
-
3
להוסיף מעט מים חמים .
-
4
ליצור קציצות בגודל בינוני .
-
5
לשטוח מעט ולהניח בסיר .
-
6
כל פעם להוסיף כמה ואת הראשונים להפוך .
-
7
ולהוסיף קצת מים בכל פעם .
-
8
עד שמסיימים עם כל הקציצות .
-
9
והפכנו את כולן .
-
10
לבשל עוד 6-7 דקות .
-
11
ולהתענג .
1
בקערה לערבב את הדג הקצוץ בסכין לקוביות קטנות יחד עם התבלינים הביצה ופירורי הלחם.
2
בסיר לסדר את מרכיבי הרוטב .
3
להוסיף מעט מים חמים .
4
ליצור קציצות בגודל בינוני .
5
לשטוח מעט ולהניח בסיר .
6
כל פעם להוסיף כמה ואת הראשונים להפוך .
7
ולהוסיף קצת מים בכל פעם .
8
עד שמסיימים עם כל הקציצות .
9
והפכנו את כולן .
10
לבשל עוד 6-7 דקות .
11
ולהתענג .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים