לןגן

קציצות סלומון

מאת: ציפורה דרור, פורסם: 04/06/2020 | 22:25
קציצות סלומון

תקציר המתכון: והפעם קציצות נדירות מדג קצוץ ולא טחון

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בקערה לערבב את הדג הקצוץ בסכין לקוביות קטנות יחד עם התבלינים הביצה ופירורי הלחם

  2. בסיר לסדר את מרכיבי הרוטב

  3. להוסיף מעט מים חמים

  4. ליצור קציצות בגודל בינוני

  5. לשטוח מעט ולהניח בסיר

  6. כל פעם להוסיף כמה ואת הראשונים להפוך

  7. ולהוסיף קצת מים בכל פעם

  8. עד שמסיימים עם כל הקציצות

  9. והפכנו את כולן

  10. לבשל עוד 6-7 דקות

  11. ולהתענג