אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני דגים

880
צפיות

סלמון

המתכון של
סלמון

חוק סלמון טעים- טרי .לקנות פילה סלמון טרי ללא עור ועצמות בחנות דגים. אפשר להגיש בשבת בתוספת סלט פסטו, סלט אבוקדו, פשטידת ברוקולי, פירה, אורז עגול, סלט חי או ירקות מבושלים.

  • קטגוריהדגים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • פילה סלמון טרי
  • מלח גס
  • פלפל שחור גרוס
  • שמן זית
  • שום גבישי (לא חובה)
  • תבלין בזיליקום ( לא חובה)
  • צ'ילי מתוק גרוס (לא חובה)
  • מיץ לימון טרי סחוט ( לא חובה)
  • בירה ( לא חובה)
אופן ההכנה
  • 1

    להשרות סלמון בבירה שעה לפני אך לא חובה..


  • 2

    לתבל את הסלמון עם מלח גס, פלפל שחור גרוס ושמן זית..


  • 3

    ניתן להוסיף מעט מיץ לימון טרי, תבלין בזיליקום, שום גבישי ו תבלין צ'ילי מתוק אך לא חובה..


  • 4

    ולשים בתנור לא מכוסה בחום 180 לא יותר מ16 דקות..


  • 5

    כשהדג מוכן מומלץ לסנן מנוזלים שהצטברו בבישול..


1

להשרות סלמון בבירה שעה לפני אך לא חובה..


2

לתבל את הסלמון עם מלח גס, פלפל שחור גרוס ושמן זית..


3

ניתן להוסיף מעט מיץ לימון טרי, תבלין בזיליקום, שום גבישי ו תבלין צ'ילי מתוק אך לא חובה..


4

ולשים בתנור לא מכוסה בחום 180 לא יותר מ16 דקות..


5

כשהדג מוכן מומלץ לסנן מנוזלים שהצטברו בבישול..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים