תקציר המתכון: חוק סלמון טעים- טרי .לקנות פילה סלמון טרי ללא עור ועצמות בחנות דגים. אפשר להגיש בשבת בתוספת סלט פסטו, סלט אבוקדו, פשטידת ברוקולי, פירה, אורז עגול, סלט חי או ירקות מבושלים.
קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
להשרות סלמון בבירה שעה לפני אך לא חובה.
לתבל את הסלמון עם מלח גס, פלפל שחור גרוס ושמן זית.
ניתן להוסיף מעט מיץ לימון טרי, תבלין בזיליקום, שום גבישי ו תבלין צ'ילי מתוק אך לא חובה.
ולשים בתנור לא מכוסה בחום 180 לא יותר מ16 דקות.
כשהדג מוכן מומלץ לסנן מנוזלים שהצטברו בבישול.