לןגן

סלמון

מאת: לאה תפארת במטבח, פורסם: 07/05/2020 | 09:07
סלמון

תקציר המתכון: חוק סלמון טעים- טרי .לקנות פילה סלמון טרי ללא עור ועצמות בחנות דגים. אפשר להגיש בשבת בתוספת סלט פסטו, סלט אבוקדו, פשטידת ברוקולי, פירה, אורז עגול, סלט חי או ירקות מבושלים.

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להשרות סלמון בבירה שעה לפני אך לא חובה.

  2. לתבל את הסלמון עם מלח גס, פלפל שחור גרוס ושמן זית.

  3. ניתן להוסיף מעט מיץ לימון טרי, תבלין בזיליקום, שום גבישי ו תבלין צ'ילי מתוק אך לא חובה.

  4. ולשים בתנור לא מכוסה בחום 180 לא יותר מ16 דקות.

  5. כשהדג מוכן מומלץ לסנן מנוזלים שהצטברו בבישול.