ספר מתכוני דגים
- קטגוריהדגים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
פילה סלמון טרי פרוס לנתחים
-
-
2 כפות חרדל דיז'ון גרגירים
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
סלמון צלוי עם ירקות שורש♥️.
-
2
אריאלה גולדמן.
-
3
פילה סלמון טרי פרוס לנתחים .
-
4
6 שיני שום חצויות.
-
5
2 כפות חרדל דיז'ון גרגירים .
-
6
2 כפות דבש.
-
7
צרור טימין .
-
8
מלח גס.
-
9
פלפל שחור גרוס.
-
10
3 כפות שמן זית.
-
11
▪︎בקערה מערבבים את החרדל, הדבש, פלפל שחור, מלח גס,שום ואת שמן הזית..
-
12
▪︎ מורחים את המרינדה על הדג. חשוב שהרוטב יהיה סמיך . בשביל הקריספיות מפזרים עוד פלפל שחור גרוס ומלח גס וענפים של טימין טרי..
-
13
▪︎ מוסיפים רצועות פלפלים צבעוניים וטבעות בצל .מתבלים גם אותם במלח,פלפל ושמן זית.
-
14
▪︎ מכניסים לתנור על חום של 200 מעלות לכ-25 דקות - חצי שעה תוכנית אפייה רגילה.
-
15
▪︎ לאחר האפייה, "אוספים" עם כף את הרוטב שהצטבר בצדדים ומוזגים על הדגים .
1
סלמון צלוי עם ירקות שורש♥️.
2
אריאלה גולדמן.
3
פילה סלמון טרי פרוס לנתחים .
4
6 שיני שום חצויות.
5
2 כפות חרדל דיז'ון גרגירים .
6
2 כפות דבש.
7
צרור טימין .
8
מלח גס.
9
פלפל שחור גרוס.
10
3 כפות שמן זית.
11
▪︎בקערה מערבבים את החרדל, הדבש, פלפל שחור, מלח גס,שום ואת שמן הזית..
12
▪︎ מורחים את המרינדה על הדג. חשוב שהרוטב יהיה סמיך . בשביל הקריספיות מפזרים עוד פלפל שחור גרוס ומלח גס וענפים של טימין טרי..
13
▪︎ מוסיפים רצועות פלפלים צבעוניים וטבעות בצל .מתבלים גם אותם במלח,פלפל ושמן זית.
14
▪︎ מכניסים לתנור על חום של 200 מעלות לכ-25 דקות - חצי שעה תוכנית אפייה רגילה.
15
▪︎ לאחר האפייה, "אוספים" עם כף את הרוטב שהצטבר בצדדים ומוזגים על הדגים .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים