קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני
סלמון צלוי עם ירקות שורש♥️
אריאלה גולדמן
פילה סלמון טרי פרוס לנתחים
6 שיני שום חצויות
2 כפות חרדל דיז'ון גרגירים
2 כפות דבש
צרור טימין
מלח גס
פלפל שחור גרוס
3 כפות שמן זית
▪︎בקערה מערבבים את החרדל, הדבש, פלפל שחור, מלח גס,שום ואת שמן הזית.
▪︎ מורחים את המרינדה על הדג. חשוב שהרוטב יהיה סמיך . בשביל הקריספיות מפזרים עוד פלפל שחור גרוס ומלח גס וענפים של טימין טרי.
▪︎ מוסיפים רצועות פלפלים צבעוניים וטבעות בצל .מתבלים גם אותם במלח,פלפל ושמן זית
▪︎ מכניסים לתנור על חום של 200 מעלות לכ-25 דקות - חצי שעה תוכנית אפייה רגילה
▪︎ לאחר האפייה, "אוספים" עם כף את הרוטב שהצטבר בצדדים ומוזגים על הדגים