ספר מתכוני דגים
- קטגוריהדגים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
3 קופסאות שימורי טונה מסוננות מהשמן (160 גר' בערך כל קופסא)
-
תפו''א אחד בינוני מבושל ומעוך לפירה
-
-
-
-
3 כפות פירורי לחם או קוואקר
-
חצי כפית כורכום, מעט מלח, חצי כפית פלפל שחור, כפית פפריקה מתוקה בשמן
-
-
לרוטב (אם רוצים)
-
-
-
2 כפות גדושות רסק עגבניות או רסק קטן (100 גר')
-
כפית מלח, חצי כפית פלפל, כף אבקת מרק עוף (לא חובה), כף פפריקה מתוקה בשמן
אופן ההכנה
-
1
לחמם תנור ל- 180 מעלות..
-
2
בקערה לערבב את כל מרכיבי הקציצות היטב..
-
3
להניח על תבנית נייר אפיה ולשמן אותו במעט תרסיס שמן..
-
4
ליצור קציצות קטנות מהעיסה ולמעוך אותן מעט. להניח על נייר האפייה המשומן..
-
5
לאפות 15 דק', להוציא, להפוך לצדן השני ולאפות עוד 10 דק'..
-
6
לצנן 5 דק' לפני שמתחילים לטרוף..
-
7
אם רוצים ברוטב:.
-
8
בסיר לטגן את הבצל בשמן להזהבה..
-
9
להוסיף רסק ותבלינים ולערבב היטב..
-
10
להוסיף 2 כוסות מים ולתת רתיחה אחת..
-
11
להכניס את הקציצות האפויות ולבשל 5 דק'..
1
לחמם תנור ל- 180 מעלות..
2
בקערה לערבב את כל מרכיבי הקציצות היטב..
3
להניח על תבנית נייר אפיה ולשמן אותו במעט תרסיס שמן..
4
ליצור קציצות קטנות מהעיסה ולמעוך אותן מעט. להניח על נייר האפייה המשומן..
5
לאפות 15 דק', להוציא, להפוך לצדן השני ולאפות עוד 10 דק'..
6
לצנן 5 דק' לפני שמתחילים לטרוף..
7
אם רוצים ברוטב:.
8
בסיר לטגן את הבצל בשמן להזהבה..
9
להוסיף רסק ותבלינים ולערבב היטב..
10
להוסיף 2 כוסות מים ולתת רתיחה אחת..
11
להכניס את הקציצות האפויות ולבשל 5 דק'..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים