לןגן

קציצות טונה אפויות אליפות

מאת: אורית לוי, פורסם: 18/03/2020 | 09:26
קציצות טונה אפויות אליפות

תקציר המתכון: רק אומרת: חוסלו בשתי דקות וחצי...תכינו כמות כפולה!

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

לרוטב (אם רוצים)

אופן הכנה

  1. לחמם תנור ל- 180 מעלות.

  2. בקערה לערבב את כל מרכיבי הקציצות היטב.

  3. להניח על תבנית נייר אפיה ולשמן אותו במעט תרסיס שמן.

  4. ליצור קציצות קטנות מהעיסה ולמעוך אותן מעט. להניח על נייר האפייה המשומן.

  5. לאפות 15 דק', להוציא, להפוך לצדן השני ולאפות עוד 10 דק'.

  6. לצנן 5 דק' לפני שמתחילים לטרוף.

  7. אם רוצים ברוטב:

  8. בסיר לטגן את הבצל בשמן להזהבה.

  9. להוסיף רסק ותבלינים ולערבב היטב.

  10. להוסיף 2 כוסות מים ולתת רתיחה אחת.

  11. להכניס את הקציצות האפויות ולבשל 5 דק'.