אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני דגים

1,472
צפיות

דגים חריפים בלי טיפת שמן

המתכון של
דגים חריפים בלי טיפת שמן

  • קטגוריהדגים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 1 תפוח אדמה בינוני
  • 1 גמבה אדומה
  • 2 גזר
  • 1 ראש שום
  • 2 פלפלים חריפים (הירוקים)
  • 4 דגים
  • 1 חבילה כוסברה
אופן ההכנה
  • 1

    לקלף את התפוחי אדמה ולחתוך לפרוסות ולסדר בתחתית התבנית .


  • 2

    לחתוך את הגמבה לרצועות ולהוסיף לסיר .


  • 3

    לקלף ולחתוך את הגזר ולהוסיף לסיר .


  • 4

    לקלף את כל הראש שום ולהוסיף לסיר .


  • 5

    לחתוך את הפלפל חריף לאורך ולהוסיף לסיר .


  • 6

    לחתוך חצי חבילה של כוסברה ולהוסיף לסיר .


  • 7

    להוסיף מים פפריקה מתוקה כמון ומלח ולבשל בערך 25 דקות (עד שהירקות רכים ).


  • 8

    לקחת קערה לשים בה מים את החצי חבילה כוסברה שנישארהפפריקה מתוקה כמון ומלח לערבב לטבול כל דג ולהכניס לסיר להוריד את האש ולתת לזה בישול של עוד 10 דקות .


1

לקלף את התפוחי אדמה ולחתוך לפרוסות ולסדר בתחתית התבנית .


2

לחתוך את הגמבה לרצועות ולהוסיף לסיר .


3

לקלף ולחתוך את הגזר ולהוסיף לסיר .


4

לקלף את כל הראש שום ולהוסיף לסיר .


5

לחתוך את הפלפל חריף לאורך ולהוסיף לסיר .


6

לחתוך חצי חבילה של כוסברה ולהוסיף לסיר .


7

להוסיף מים פפריקה מתוקה כמון ומלח ולבשל בערך 25 דקות (עד שהירקות רכים ).


8

לקחת קערה לשים בה מים את החצי חבילה כוסברה שנישארהפפריקה מתוקה כמון ומלח לערבב לטבול כל דג ולהכניס לסיר להוריד את האש ולתת לזה בישול של עוד 10 דקות .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים