לןגן

דגים חריפים בלי טיפת שמן

מאת: נעמי רוזן, פורסם: 23/11/2019 | 18:56
דגים חריפים בלי טיפת שמן

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לקלף את התפוחי אדמה ולחתוך לפרוסות ולסדר בתחתית התבנית

  2. לחתוך את הגמבה לרצועות ולהוסיף לסיר

  3. לקלף ולחתוך את הגזר ולהוסיף לסיר

  4. לקלף את כל הראש שום ולהוסיף לסיר

  5. לחתוך את הפלפל חריף לאורך ולהוסיף לסיר

  6. לחתוך חצי חבילה של כוסברה ולהוסיף לסיר

  7. להוסיף מים פפריקה מתוקה כמון ומלח ולבשל בערך 25 דקות (עד שהירקות רכים )

  8. לקחת קערה לשים בה מים את החצי חבילה כוסברה שנישארהפפריקה מתוקה כמון ומלח לערבב לטבול כל דג ולהכניס לסיר להוריד את האש ולתת לזה בישול של עוד 10 דקות