יש להשרות דגי הסלמון במלח ולימון למשך כחצי שעה. לאחר מכן, לשטוף היטב.
למרינדה
חמישה שיני שום קצוצות
4 כפות שמן זית
2 כפות רוטב צ'ילי מתוק
2 כפות רוטב טריאקי
שתי כפות סילאן
2 כפות חרדל
מיץ מחצי לימון
מלח לפי הטעם
חצי כפית פלפל שחור גרוס
חצי צרור כוסברה
20 עלי נענע, ללא הגבעול
חמישה שיני שום קצוצות
חצי כוס אגוזי מלך קצוצים
חצי כוס פיסטוקים קצוצים
מלח לפי הטעם
חצי כפית פלפל שחור גרוס
50 גרם שקדים מולבנים לפיזור
אופן ההכנה
1
.
2
1)אופן ההכנת המרינדה.
3
מערבבים את כל החומרים של המרינדה.
4
.
5
2)לשפוך לתבנית זכוכית כלשהי .
6
להניח את דגי סלומון ולעשות מסאז' לכל החתיכות שיהיה כולם מכוסים במרינדה .
7
3) מכסים בנייר כסף ומכניסים למקרר לכמה שעות אבל אני ממליצה ללילה שלם לספיגת הטעמים.
8
4) קוצצים ביחד במעבד מזון את כל החומרים זה אומר כוסברה איגוזי מלך פיסטוקים ונענע .
9
5) מהדקים כף תערובת על כל חתיכה ומניחים קצת שקדים מולבנים מכסים בנייר כסף ואופים 10 דקות ראשונות בתנור שחומם מראש ל 200 מעלות לאחך מכן מורידים את החום ל180 מורידים את הנייר כסף ואופים לעוד 20 דקות.
1
.
2
1)אופן ההכנת המרינדה.
3
מערבבים את כל החומרים של המרינדה.
4
.
5
2)לשפוך לתבנית זכוכית כלשהי .
6
להניח את דגי סלומון ולעשות מסאז' לכל החתיכות שיהיה כולם מכוסים במרינדה .
7
3) מכסים בנייר כסף ומכניסים למקרר לכמה שעות אבל אני ממליצה ללילה שלם לספיגת הטעמים.
8
4) קוצצים ביחד במעבד מזון את כל החומרים זה אומר כוסברה איגוזי מלך פיסטוקים ונענע .
9
5) מהדקים כף תערובת על כל חתיכה ומניחים קצת שקדים מולבנים מכסים בנייר כסף ואופים 10 דקות ראשונות בתנור שחומם מראש ל 200 מעלות לאחך מכן מורידים את החום ל180 מורידים את הנייר כסף ואופים לעוד 20 דקות.