לןגן

.דג סלמון אפוי בתנור עם צנוברים ואגוזי מלך ועוד.....

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 04/04/2019 | 17:08
.דג סלמון אפוי בתנור עם  צנוברים ואגוזי מלך ועוד.....

תקציר המתכון: טעים ומושלם לחג הפסח

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1)אופן ההכנת המרינדה

  2. מערבבים את כל החומרים של המרינדה

  3. 2)לשפוך לתבנית זכוכית כלשהי

  4. להניח את דגי סלומון ולעשות מסאז' לכל החתיכות שיהיה כולם מכוסים במרינדה

  5. 3) מכסים בנייר כסף ומכניסים למקרר לכמה שעות אבל אני ממליצה ללילה שלם לספיגת הטעמים

  6. 4) קוצצים ביחד במעבד מזון את כל החומרים זה אומר כוסברה איגוזי מלך פיסטוקים ונענע

  7. 5) מהדקים כף תערובת על כל חתיכה ומניחים קצת שקדים מולבנים מכסים בנייר כסף ואופים 10 דקות ראשונות בתנור שחומם מראש ל 200 מעלות לאחך מכן מורידים את החום ל180 מורידים את הנייר כסף ואופים לעוד 20 דקות