הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמההדג הכי מרשים שאפשר להגיש בשולחן אירוח והכי קל ומהיר.
את הפיסטוקים יש לקלות על מחבת מספר דקות..
את הפיסטוקים יש לקצוץ דק ככל האפשר, או לטחון בבלנדר קלות בפולסים קצרים. כמובן לאחר שמתקררים..
מערבבים את המרכיבים יחדיו ומורחים על הנתח (אפשר להבריש)..
את הפיסטוקים המרוסקים יש להניח על חלקו העליון של הדג ולכסותו..
לאפות כרבע שעה בתנור שחומם מראש על חום של 180 מעלות. יש לאפותו ללא נייר כסף על מנת שהפיסטוקים יקבלו קריספיות. יש לשים לב שהסלמון לא מתייבש..