תקציר המתכון: הדג הכי מרשים שאפשר להגיש בשולחן אירוח והכי קל ומהיר.
קטגוריה: דגים, מספר מנות: 7, זמן הכנה: 30 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד
את הפיסטוקים יש לקלות על מחבת מספר דקות.
את הפיסטוקים יש לקצוץ דק ככל האפשר, או לטחון בבלנדר קלות בפולסים קצרים. כמובן לאחר שמתקררים.
מערבבים את המרכיבים יחדיו ומורחים על הנתח (אפשר להבריש).
את הפיסטוקים המרוסקים יש להניח על חלקו העליון של הדג ולכסותו.
לאפות כרבע שעה בתנור שחומם מראש על חום של 180 מעלות. יש לאפותו ללא נייר כסף על מנת שהפיסטוקים יקבלו קריספיות. יש לשים לב שהסלמון לא מתייבש.