אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני דגים

1,066
צפיות

פילה מושט בנוסח מרוקאי

המתכון של
פילה מושט בנוסח מרוקאי

מתכון קל שתמיד מצליח וקוצר מחמאות!

  • קטגוריהדגים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • פילה אמנון
  • שום
  • פלפל אדום מתוק
  • פלפל אדום חריף
  • תפוח אדמה
  • גזר
  • כוסברה
  • מלח
  • פלפל
  • פפריקה אדומה
  • שאטה גרוס
  • שמן
אופן ההכנה
  • 1

    יש להניח בסיר 6 שיני שום קלופות, תפוחי אדמה חתוך לפרוסות, גזר חתוך לפרוסות, שני סוגי הפלפלים חתוכים גם הם לאורכם, להניח את הסיר על הגז ולהדליק את האש..


  • 2

    הוסיפו מים כך שיכסו את הירקות והניחו לכל המרכיבים להתבשל כ20 דקות..


  • 3

    בתום 20 דקות הוסיפו את פילה האמנון כשהעור פונה כלפי מטה..


  • 4

    לאחר מכן הכינו את בלילת הרוטב, מלאו כוס חד פעמית בשמן עד מלוא הכוס אל השמן הוסיפו את התבלינים- מלח, פפריקה אדומה, שאטה גרוס..


  • 5

    כעת צקו את בלילת הרוטב על כל הרכיבים שבסיר ..


  • 6

    המשיכו בבישול על להבה נמוכה-בינונית כ-10 דקות..


  • 7

    הוסיפו כוסברה קצוצה דק דק ובתיאבון! ☺️.


1

יש להניח בסיר 6 שיני שום קלופות, תפוחי אדמה חתוך לפרוסות, גזר חתוך לפרוסות, שני סוגי הפלפלים חתוכים גם הם לאורכם, להניח את הסיר על הגז ולהדליק את האש..


2

הוסיפו מים כך שיכסו את הירקות והניחו לכל המרכיבים להתבשל כ20 דקות..


3

בתום 20 דקות הוסיפו את פילה האמנון כשהעור פונה כלפי מטה..


4

לאחר מכן הכינו את בלילת הרוטב, מלאו כוס חד פעמית בשמן עד מלוא הכוס אל השמן הוסיפו את התבלינים- מלח, פפריקה אדומה, שאטה גרוס..


5

כעת צקו את בלילת הרוטב על כל הרכיבים שבסיר ..


6

המשיכו בבישול על להבה נמוכה-בינונית כ-10 דקות..


7

הוסיפו כוסברה קצוצה דק דק ובתיאבון! ☺️.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים