לןגן

פילה מושט בנוסח מרוקאי

מאת: אושרת מלול, פורסם: 11/02/2019 | 12:11
פילה מושט בנוסח מרוקאי

תקציר המתכון: מתכון קל שתמיד מצליח וקוצר מחמאות!

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. יש להניח בסיר 6 שיני שום קלופות, תפוחי אדמה חתוך לפרוסות, גזר חתוך לפרוסות, שני סוגי הפלפלים חתוכים גם הם לאורכם, להניח את הסיר על הגז ולהדליק את האש.

  2. הוסיפו מים כך שיכסו את הירקות והניחו לכל המרכיבים להתבשל כ20 דקות.

  3. בתום 20 דקות הוסיפו את פילה האמנון כשהעור פונה כלפי מטה.

  4. לאחר מכן הכינו את בלילת הרוטב, מלאו כוס חד פעמית בשמן עד מלוא הכוס אל השמן הוסיפו את התבלינים- מלח, פפריקה אדומה, שאטה גרוס.

  5. כעת צקו את בלילת הרוטב על כל הרכיבים שבסיר .

  6. המשיכו בבישול על להבה נמוכה-בינונית כ-10 דקות.

  7. הוסיפו כוסברה קצוצה דק דק ובתיאבון! ☺️