אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני דגים

10,043
צפיות

ברבוניות מטוגנות

המתכון של
ברבוניות מטוגנות

פשוט וטעים, הבן שלי טרףף

  • קטגוריהדגים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • חבילה דגי ברבוניה
  • לימון
  • קמח
  • 2 ביצים
  • מל"פ
  • פירורי לחם
  • שמן לטיגון עמוק
אופן ההכנה
  • 1

    להפשיר את הדגים, לסחוט מעל מיץ מלימון שלם ולפזר מעט מלח.


  • 2

    להשרות לפחות לחצי שעה ומידי פעם להפוך את הדגים.


  • 3

    לשטוף היטב במים ולייבש בנייר סופג .


  • 4

    להכין 3 צלחות - אחת עם קמח, שנייה עם ביצים ושלישית עם פירורי לחם.


  • 5

    בקערה של הביצים להוסיף מל"פ (אני לא אוהבת תבלינים נוספים אבל מי שרוצה בהחלט יכול להוסיף).


  • 6

    לחמם מחבת עם שמן עמוק .


  • 7

    לתבול כל דג תחילה בקמח, אחר כך בביצה ואז בפירורי לחם ולטגן כדקה מכל צד.


1

להפשיר את הדגים, לסחוט מעל מיץ מלימון שלם ולפזר מעט מלח.


2

להשרות לפחות לחצי שעה ומידי פעם להפוך את הדגים.


3

לשטוף היטב במים ולייבש בנייר סופג .


4

להכין 3 צלחות - אחת עם קמח, שנייה עם ביצים ושלישית עם פירורי לחם.


5

בקערה של הביצים להוסיף מל"פ (אני לא אוהבת תבלינים נוספים אבל מי שרוצה בהחלט יכול להוסיף).


6

לחמם מחבת עם שמן עמוק .


7

לתבול כל דג תחילה בקמח, אחר כך בביצה ואז בפירורי לחם ולטגן כדקה מכל צד.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים