לןגן

ברבוניות מטוגנות

מאת: Yana Aminov, פורסם: 03/02/2019 | 12:07
ברבוניות מטוגנות

תקציר המתכון: פשוט וטעים, הבן שלי טרףף

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להפשיר את הדגים, לסחוט מעל מיץ מלימון שלם ולפזר מעט מלח

  2. להשרות לפחות לחצי שעה ומידי פעם להפוך את הדגים

  3. לשטוף היטב במים ולייבש בנייר סופג

  4. להכין 3 צלחות - אחת עם קמח, שנייה עם ביצים ושלישית עם פירורי לחם

  5. בקערה של הביצים להוסיף מל"פ (אני לא אוהבת תבלינים נוספים אבל מי שרוצה בהחלט יכול להוסיף)

  6. לחמם מחבת עם שמן עמוק

  7. לתבול כל דג תחילה בקמח, אחר כך בביצה ואז בפירורי לחם ולטגן כדקה מכל צד