אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני דגים

655
צפיות

פילה בורי טרי עם קארי וזיתים שחורים

המתכון של
פילה בורי טרי עם קארי וזיתים שחורים

  • קטגוריהדגים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • פילה דג טרי שהצלחתי ל15-25 דקות
  • צרור כוסברה קצוצה
  • 10 שיני שום פרוסות
  • 3 פילפל חריף פרוס לא חייב
  • גמבה חתוכה לרצועות עבות
  • 5 עגבניות שרי פרוסות
  • 10-15 זיתים שחורים מזן קלמנטה מגולענים
  • לרוטב
  • כף קארי
  • מלח
  • פילפל
  • כף גרגירי כוסברה טחונים
  • כף כורכום
  • כפית פפריקה גרוסה
  • מעט צ׳ילי גרוס לא חייב
  • מעט כמון
  • רבע כוס שמן זית
  • כוס מים רותחים
אופן ההכנה
  • 1

    לסדר בתבנית את הכוסברה .


  • 2

    מעל את השום והפילפלים .


  • 3

    מעל להניח את הדגים.


  • 4

    בקערה לערבבאת כל התבלינים השמן והמים החמים .


  • 5

    לשפוך על הדגים .


  • 6

    לכסות ולהכניס לתנור שחומם מראש ל200 מעלות .


  • 7

    לאפות במשך 15-20 דקות .


  • 8

    להוציא כיסוי להשחים 5 דקות ולהוציא .


1

לסדר בתבנית את הכוסברה .


2

מעל את השום והפילפלים .


3

מעל להניח את הדגים.


4

בקערה לערבבאת כל התבלינים השמן והמים החמים .


5

לשפוך על הדגים .


6

לכסות ולהכניס לתנור שחומם מראש ל200 מעלות .


7

לאפות במשך 15-20 דקות .


8

להוציא כיסוי להשחים 5 דקות ולהוציא .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים