לןגן

פילה בורי טרי עם קארי וזיתים שחורים

מאת: ציפורה דרור, פורסם: 04/01/2019 | 00:05
פילה בורי טרי עם קארי וזיתים שחורים

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לסדר בתבנית את הכוסברה

  2. מעל את השום והפילפלים

  3. מעל להניח את הדגים

  4. בקערה לערבבאת כל התבלינים השמן והמים החמים

  5. לשפוך על הדגים

  6. לכסות ולהכניס לתנור שחומם מראש ל200 מעלות

  7. לאפות במשך 15-20 דקות

  8. להוציא כיסוי להשחים 5 דקות ולהוציא