פילה בורי טרי עם קארי וזיתים שחורים
מאת: ציפורה דרור, פורסם: 04/01/2019 | 00:05
קטגוריה: דגים,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר פרווה,
דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
פילה דג טרי שהצלחתי ל15-25 דקות
-
צרור כוסברה קצוצה
-
10 שיני שום פרוסות
-
3 פילפל חריף פרוס לא חייב
-
גמבה חתוכה לרצועות עבות
-
5 עגבניות שרי פרוסות
-
10-15 זיתים שחורים מזן קלמנטה מגולענים
-
לרוטב
-
כף קארי
-
מלח
-
פילפל
-
כף גרגירי כוסברה טחונים
-
כף כורכום
-
כפית פפריקה גרוסה
-
מעט צ׳ילי גרוס לא חייב
-
מעט כמון
-
רבע כוס שמן זית
-
כוס מים רותחים
אופן הכנה
-
לסדר בתבנית את הכוסברה
-
מעל את השום והפילפלים
-
מעל להניח את הדגים
-
בקערה לערבבאת כל התבלינים השמן והמים החמים
-
לשפוך על הדגים
-
לכסות ולהכניס לתנור שחומם מראש ל200 מעלות
-
לאפות במשך 15-20 דקות
-
להוציא כיסוי להשחים 5 דקות ולהוציא