2 גמבות או פלפלים אדומים חתוכים לרצועות אפשר להוסיף גם פלפל אדום חריף
צרור עלי כוסברה קצוצה
6 שיני שום פרוסות
1 וחצי כפות פפריקה מתוקה
1 כפית כורכום
2 כפיות מלח
1 כפית פלפל שחור
2-3 כפיות סוכר
1/2 כוס שמן קנולה
3 כוסות מים
אופן ההכנה
1
לערבב את כל המצרכים של הקציצות ולהניח את הקערה בצד לספיגת טעמים.
2
בקערית לערבב את כל התבלינים כולל השמן.
3
בסיר רחב להכניס את הגמבה/פלפל חריף ואת תערובת התבלינים עם השמן. להוסיף את עלי הכוסברה והמים החמים ולהביא לרתיחה. לטעום את הרוטב ולשפר טעמים.
4
מתערובת הדגים להכין קציצות קטנות ולהכניס לסיר הרחב.
5
לבשל על אש קטנה כשעה וחצי עד שעתיים. במהלך הבישול מדי פעם לסובב את הסיר בתנועות מעגליות ולנער אותו כדי שהרוטב יספג בקציצות. לקראת סיום הבישול פיזרתי על הקציצות כוסברה קצוצה.
1
לערבב את כל המצרכים של הקציצות ולהניח את הקערה בצד לספיגת טעמים.
2
בקערית לערבב את כל התבלינים כולל השמן.
3
בסיר רחב להכניס את הגמבה/פלפל חריף ואת תערובת התבלינים עם השמן. להוסיף את עלי הכוסברה והמים החמים ולהביא לרתיחה. לטעום את הרוטב ולשפר טעמים.
4
מתערובת הדגים להכין קציצות קטנות ולהכניס לסיר הרחב.
5
לבשל על אש קטנה כשעה וחצי עד שעתיים. במהלך הבישול מדי פעם לסובב את הסיר בתנועות מעגליות ולנער אותו כדי שהרוטב יספג בקציצות. לקראת סיום הבישול פיזרתי על הקציצות כוסברה קצוצה.