תקציר המתכון: נעזרתי במתכון של פזית סבג
קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד
לערבב את כל המצרכים של הקציצות ולהניח את הקערה בצד לספיגת טעמים
בקערית לערבב את כל התבלינים כולל השמן
בסיר רחב להכניס את הגמבה/פלפל חריף ואת תערובת התבלינים עם השמן. להוסיף את עלי הכוסברה והמים החמים ולהביא לרתיחה. לטעום את הרוטב ולשפר טעמים
מתערובת הדגים להכין קציצות קטנות ולהכניס לסיר הרחב
לבשל על אש קטנה כשעה וחצי עד שעתיים. במהלך הבישול מדי פעם לסובב את הסיר בתנועות מעגליות ולנער אותו כדי שהרוטב יספג בקציצות. לקראת סיום הבישול פיזרתי על הקציצות כוסברה קצוצה