אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני דגים

2,543
צפיות

דגים מרוקאים

המתכון של
דגים מרוקאים

דגים מרוקאים חריפים

  • קטגוריהדגים
  • מספר מנות2 מנות
  • זמן הכנה30 דקות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • קטגוריה: דגים
  • זמן הכנה: 30 דקות
  • כשרות: כשר פרווה
  • מספר מנות: 2 מנות
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 6 שיניי שום
  • 1/4 כוס שמן
  • 1 יחידה פלפל חריף
  • 2 יחידות פילה אמנון
  • 3 צרורות כוסברה
  • 1 יחידה תפוח אדמה
  • 1/2 כוס מים
  • 1 כף מיץ לימון
  • 2 כפות פפריקה אדומה
  • 1 כפית מלח
  • 1 קורט פלפל
אופן ההכנה
  • 1

    מומלץ להכין בסיר שטוח. לחתוך לפרוסות תפוח אדמה ולהניח בתחתית הסיר, להוסיף 6 שיני שום קלופים ופלפל חריף שלם. מעליהם להניח את הדגים, אני משתמשת בפילה אמנון..


  • 2

    להכנת הרוטב בקערה: לקצוץ כוסברה, להוסיף רבע כוס שמן, חצי כוס מים, כף מיץ לימון, 2 כפות פפריקה אדומה, כפית מלח, מעט פלפל. לערבב טוב ולמרוח מעל הדגים. את היתר לשפוך לתור הסיר. בישול של חצי שעה על אש בינונית. בתאבון :).


1

מומלץ להכין בסיר שטוח. לחתוך לפרוסות תפוח אדמה ולהניח בתחתית הסיר, להוסיף 6 שיני שום קלופים ופלפל חריף שלם. מעליהם להניח את הדגים, אני משתמשת בפילה אמנון..


2

להכנת הרוטב בקערה: לקצוץ כוסברה, להוסיף רבע כוס שמן, חצי כוס מים, כף מיץ לימון, 2 כפות פפריקה אדומה, כפית מלח, מעט פלפל. לערבב טוב ולמרוח מעל הדגים. את היתר לשפוך לתור הסיר. בישול של חצי שעה על אש בינונית. בתאבון :).


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים