לןגן

דגים מרוקאים

מאת: Eden Saliman Gill, פורסם: 22/03/2015 | 15:41
דגים מרוקאים

תקציר המתכון: דגים מרוקאים חריפים

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 2, זמן הכנה: 30 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מומלץ להכין בסיר שטוח. לחתוך לפרוסות תפוח אדמה ולהניח בתחתית הסיר, להוסיף 6 שיני שום קלופים ופלפל חריף שלם. מעליהם להניח את הדגים, אני משתמשת בפילה אמנון.

  2. להכנת הרוטב בקערה: לקצוץ כוסברה, להוסיף רבע כוס שמן, חצי כוס מים, כף מיץ לימון, 2 כפות פפריקה אדומה, כפית מלח, מעט פלפל. לערבב טוב ולמרוח מעל הדגים. את היתר לשפוך לתור הסיר. בישול של חצי שעה על אש בינונית. בתאבון :)