אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני דגים

12,953
צפיות

פילה מושט עם חומוס

המתכון של
פילה מושט עם חומוס

בטעם פיקנטי

  • קטגוריהדגים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • כוס גרגירי חומוס מושרה מהלילה ( אני קונה את הזן הענק )
  • פילה מושט לפי מספר הנפשות( להשרות חצי שעה במלח ולימון ולשטוף) מאת אילנית בניזרי
  • פלפל שאטה יבש ( החריף) שמתי 3 ( אפשר לשים פלפל חריף טרי)
  • תבלינים
  • רבע כפית כורכום
  • 3 שיני שום כתושות
  • כפית גדושה פפריקה בשמן
  • חצי כוס שמן זית
  • כוסברה קצוצה דק
  • מלח לפי הטעם
  • פלפל שחור גרוס
  • כפית תבלין צ'ילי גרוס
  • כוס מים רותחים
  • מיץ מחצי לימון
אופן ההכנה
  • 1

    את החומוס להרתיח בסיר עם רבע כפית כורכום עד לריכוך !! .


  • 2

    להניח את גרגירי החומוס והפלפלים על תבנית פיירקס,מעל נניח את הדגים ..


  • 3

    בקערה נשים את השמן,הכורכום,הפפריקה,המלח והמים נערבב היטב.


  • 4

    נשפוך על הדגים והחומוס את הרוטב,נפזר פלפל שחור גרוס,חצי מכמות הכוסברה,ואת הצ'ילי הגרוס .


  • 5

    נכניס לתנור חום 200 מעלות לא מכוסה !! 20 דקות,מידי פעם נשקה עם הרוטב את הדג.


  • 6

    ברגע שמוכן נפזר את שארית הכוסברה ואת הלימון הסחוט .


  • 7

    בתאבון 💗.


1

את החומוס להרתיח בסיר עם רבע כפית כורכום עד לריכוך !! .


2

להניח את גרגירי החומוס והפלפלים על תבנית פיירקס,מעל נניח את הדגים ..


3

בקערה נשים את השמן,הכורכום,הפפריקה,המלח והמים נערבב היטב.


4

נשפוך על הדגים והחומוס את הרוטב,נפזר פלפל שחור גרוס,חצי מכמות הכוסברה,ואת הצ'ילי הגרוס .


5

נכניס לתנור חום 200 מעלות לא מכוסה !! 20 דקות,מידי פעם נשקה עם הרוטב את הדג.


6

ברגע שמוכן נפזר את שארית הכוסברה ואת הלימון הסחוט .


7

בתאבון 💗.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים