ספר מתכוני דגים
- קטגוריהדגים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
כוס גרגירי חומוס מושרה מהלילה ( אני קונה את הזן הענק )
-
פילה מושט לפי מספר הנפשות( להשרות חצי שעה במלח ולימון ולשטוף) מאת אילנית בניזרי
-
פלפל שאטה יבש ( החריף) שמתי 3 ( אפשר לשים פלפל חריף טרי)
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
את החומוס להרתיח בסיר עם רבע כפית כורכום עד לריכוך !! .
-
2
להניח את גרגירי החומוס והפלפלים על תבנית פיירקס,מעל נניח את הדגים ..
-
3
בקערה נשים את השמן,הכורכום,הפפריקה,המלח והמים נערבב היטב.
-
4
נשפוך על הדגים והחומוס את הרוטב,נפזר פלפל שחור גרוס,חצי מכמות הכוסברה,ואת הצ'ילי הגרוס .
-
5
נכניס לתנור חום 200 מעלות לא מכוסה !! 20 דקות,מידי פעם נשקה עם הרוטב את הדג.
-
6
ברגע שמוכן נפזר את שארית הכוסברה ואת הלימון הסחוט .
-
7
בתאבון 💗.
1
את החומוס להרתיח בסיר עם רבע כפית כורכום עד לריכוך !! .
2
להניח את גרגירי החומוס והפלפלים על תבנית פיירקס,מעל נניח את הדגים ..
3
בקערה נשים את השמן,הכורכום,הפפריקה,המלח והמים נערבב היטב.
4
נשפוך על הדגים והחומוס את הרוטב,נפזר פלפל שחור גרוס,חצי מכמות הכוסברה,ואת הצ'ילי הגרוס .
5
נכניס לתנור חום 200 מעלות לא מכוסה !! 20 דקות,מידי פעם נשקה עם הרוטב את הדג.
6
ברגע שמוכן נפזר את שארית הכוסברה ואת הלימון הסחוט .
7
בתאבון 💗.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים