אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני דגים

1,039
צפיות

מפרום דג סלומון ואמנון

המתכון של
מפרום דג סלומון ואמנון

טעים אש

  • קטגוריהדגים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • 225 גרם דג סלמון טחון
  • 225 גרם דג אמנון טחון
  • ראש של שום קצוץ דק
  • חבילת כוסברה קצוצה דק
  • ביצה אחת
  • כפית כורכום כפית תבלין לדג
  • כפית תבלין לדג של ארוני
  • 1 כפית כמון
  • 1 כפית פפריקה מתוקה
  • כפית שטוחה מלח
  • 2 עגבניות מגורדות
  • כוס אחד פעמי של קמח מצה
  • כפית שטוחה מלח
  • ל רוטב
  • 1 בצל קצוץ חצי גמבה קצוצה
  • כף דבש
  • כפית כמון
  • חצי כפית פלפל שחור
  • 2 כפות רסק עגבניות
  • מלח לפי הטעם
  • כוס וחצי ועוד רבע מים
אופן ההכנה
  • 1

    אופן ההכנה.


  • 2

    1 )מערבבים את כל החומרים עד לקבלת תערובת אחידה.


  • 3

    2) חותכים תפוחי אדמה לפרוסות לאורך ועושים חתך לכל אחד לאורך.


  • 4

    3) ממלאים את המפרום מצפים אותם בקמח לאחר מכן בביצה מטגנים אותם ושמן בחצי הגובה מצד לצד עד להזהבה.


  • 5

    4) לבישול המפרום .


  • 6

    מטגנים את הבצל ואת הגמבה 5 דקות מוסיפים את הרסק עגבניות פלפל שחור מלח ודבש ומים.


  • 7

    5) מסדרים את המפרום בעיגול בסיר אם חסר מים מוסיפים טיפה ומבשלים על אש נמוכה עד .


  • 8

    שהתפו"א.


  • 9

    מתבשלת מפזרים כוסברה קצוצה ואפשר להגיש.


1

אופן ההכנה.


2

1 )מערבבים את כל החומרים עד לקבלת תערובת אחידה.


3

2) חותכים תפוחי אדמה לפרוסות לאורך ועושים חתך לכל אחד לאורך.


4

3) ממלאים את המפרום מצפים אותם בקמח לאחר מכן בביצה מטגנים אותם ושמן בחצי הגובה מצד לצד עד להזהבה.


5

4) לבישול המפרום .


6

מטגנים את הבצל ואת הגמבה 5 דקות מוסיפים את הרסק עגבניות פלפל שחור מלח ודבש ומים.


7

5) מסדרים את המפרום בעיגול בסיר אם חסר מים מוסיפים טיפה ומבשלים על אש נמוכה עד .


8

שהתפו"א.


9

מתבשלת מפזרים כוסברה קצוצה ואפשר להגיש.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים