2כפות פירורי לחם או להרטיב פרוסת עבה של /חלה או לחם ללא החלק הקשה ולחסוט אותה
תבלינים
פפריקה חריפה/מתוקה
כמון כורכום מלח פלפל תבלין דג.
לרוטב
בצל קצוץ (לא חובה )
10 שיני שום קצוצות
4-5 עגבניות מגורדות
2 כפות רסק
כף אריסה
2 גזר חתוך לרצועות או עיגולים
1 פלפל חריף שלם או חתוך
גמבה חתוכה לרצועות או קוביות
ותבלינים כמו לקציצות
אופן ההכנה
1
לקציצות.
2
לטחון את הדגים.
3
ואת הכוסברה תפוא בצל ושום .
4
להוסיף את התבלינים ביצה ופירורי לחם..
5
להכין את הרוטב.
6
להוסיף כוס וחצי מים חמים.
7
וכאשר הרוטב מבעבע ליצור קציצות עם ידיים רטובות או מעט משומנות.
8
להנמיך את האש. .
9
(ניתן גם לטגן הקציצות לפני הבישול ואז לשים ברוטב).
10
מידי פעם לנענע את הסיר שהרוטב יכסה את הקציצות,להוסיף מים במידת הצורך לפני סיום הבישול ניתן להכניס לתנור שחומם מראש לצליה נוספת של -5-10 דק תהנו הילה❤ .
1
לקציצות.
2
לטחון את הדגים.
3
ואת הכוסברה תפוא בצל ושום .
4
להוסיף את התבלינים ביצה ופירורי לחם..
5
להכין את הרוטב.
6
להוסיף כוס וחצי מים חמים.
7
וכאשר הרוטב מבעבע ליצור קציצות עם ידיים רטובות או מעט משומנות.
8
להנמיך את האש. .
9
(ניתן גם לטגן הקציצות לפני הבישול ואז לשים ברוטב).
10
מידי פעם לנענע את הסיר שהרוטב יכסה את הקציצות,להוסיף מים במידת הצורך לפני סיום הבישול ניתן להכניס לתנור שחומם מראש לצליה נוספת של -5-10 דק תהנו הילה❤ .