 
				קציצות דגים מעלפות 
			 
		
		
			מאת: הילה ליברטי, פורסם: 19/07/2018 | 14:38
		
			
				 
		
			קטגוריה: דגים,
			מספר מנות: 0,
			זמן הכנה: 0 דקות,
			כשרות: כשר פרווה,
			דרגת קושי: קל מאוד
		
		 
		מרכיבים
			
					- 
						  לקציצות
					
- 
						ניתן  לבחור או לשלב מסוגי הדג שאתם אוהבים
					
- 
						חצי  קג דג נסיכה 
					
- 
						1  דג אמנון/בקלה 
					
- 
						1דג  מוסר ים
					
- 
						מושרים  לפחות כשעה במיץ לימון ומלח...
					
- 
						חצי  צרור כוסברה קצוץ דק
					
- 
						  תפו”א
					
- 
						בצל  
					
- 
						2-3שיני  שום-או שום כתוש
					
- 
						1  ביצה
					
- 
						2כפות  פירורי לחם או להרטיב פרוסת עבה של /חלה או לחם  ללא החלק הקשה ולחסוט אותה 
					
- 
						  תבלינים
					
- 
						פפריקה  חריפה/מתוקה
					
- 
						כמון  כורכום מלח פלפל תבלין דג.
					
- 
						  לרוטב
					
- 
						בצל  קצוץ (לא חובה )
					
- 
						10  שיני שום קצוצות
					
- 
						4-5  עגבניות מגורדות
					
- 
						2  כפות רסק
					
- 
						כף  אריסה 
					
- 
						2  גזר חתוך לרצועות או עיגולים 
					
- 
						1  פלפל חריף שלם או חתוך
					
- 
						גמבה  חתוכה לרצועות או קוביות
					
- 
						ותבלינים  כמו לקציצות 
					
 
		אופן הכנה
		
				- 
					לקציצות 
- 
					לטחון  את הדגים 
- 
					ואת הכוסברה  תפוא בצל ושום  
- 
					להוסיף את התבלינים ביצה ופירורי לחם. 
- 
					להכין את הרוטב 
- 
					להוסיף כוס וחצי מים חמים 
- 
					וכאשר הרוטב מבעבע ליצור קציצות עם ידיים רטובות או מעט משומנות 
- 
					להנמיך את האש.  
- 
					(ניתן גם לטגן  הקציצות לפני הבישול ואז לשים ברוטב) 
- 
					מידי פעם לנענע את הסיר שהרוטב יכסה  את הקציצות,להוסיף מים במידת הצורך לפני סיום הבישול ניתן להכניס לתנור שחומם מראש לצליה נוספת של -5-10 דק  תהנו הילה❤