לןגן

קציצות דגים מעלפות

מאת: הילה ליברטי, פורסם: 19/07/2018 | 14:38
קציצות דגים מעלפות

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לקציצות

  2. לטחון את הדגים

  3. ואת הכוסברה תפוא בצל ושום

  4. להוסיף את התבלינים ביצה ופירורי לחם.

  5. להכין את הרוטב

  6. להוסיף כוס וחצי מים חמים

  7. וכאשר הרוטב מבעבע ליצור קציצות עם ידיים רטובות או מעט משומנות

  8. להנמיך את האש.

  9. (ניתן גם לטגן הקציצות לפני הבישול ואז לשים ברוטב)

  10. מידי פעם לנענע את הסיר שהרוטב יכסה את הקציצות,להוסיף מים במידת הצורך לפני סיום הבישול ניתן להכניס לתנור שחומם מראש לצליה נוספת של -5-10 דק תהנו הילה❤