ספר מתכוני דגים
- קטגוריהדגים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
אופן ההכנה
-
1
נחתוך את בדיני שום לפרוסות ונניח בתבנית נחתוך את הגמבה והעגבניות לקוביות קטנות .
-
2
את הפלפל לעיגולים ונניח בתבנית .
-
3
נקצוץ את הכוסברה וחצי ממנה נניח בתבנית את הימי השני מעל הדג .
-
4
בקערה קטנה נשים .
-
5
כף פפריקה מתוקה בשמן .
-
6
כף מלח .
-
7
כף תבלין לדג .
-
8
ורבע כוס שמן זית .
-
9
נערבב ונשפוך לתבנית נכסה בנייר כסף ונכניס לתנור 180 מעלות .
-
10
כשהרוטב מבעבע נסיר את הנייר לעוד דקה בתנור לשים לב שהדג לא מתייבש .
-
11
בינתיים נרתיח תפוחי אדמה .
-
12
נוסיף קוביית מחמאה לבישול .
-
13
מלח פלפל לפי הטעם ונמעך את הכל תפירה .
-
14
בתאבון.
1
נחתוך את בדיני שום לפרוסות ונניח בתבנית נחתוך את הגמבה והעגבניות לקוביות קטנות .
2
את הפלפל לעיגולים ונניח בתבנית .
3
נקצוץ את הכוסברה וחצי ממנה נניח בתבנית את הימי השני מעל הדג .
4
בקערה קטנה נשים .
5
כף פפריקה מתוקה בשמן .
6
כף מלח .
7
כף תבלין לדג .
8
ורבע כוס שמן זית .
9
נערבב ונשפוך לתבנית נכסה בנייר כסף ונכניס לתנור 180 מעלות .
10
כשהרוטב מבעבע נסיר את הנייר לעוד דקה בתנור לשים לב שהדג לא מתייבש .
11
בינתיים נרתיח תפוחי אדמה .
12
נוסיף קוביית מחמאה לבישול .
13
מלח פלפל לפי הטעם ונמעך את הכל תפירה .
14
בתאבון.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים