הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהאת הדגים להשרות במיץ לימון ומלח חצי שעה לשטוף ולסנן לחרוץ 2 פסים בכל דג עם סכין..
את התפוחי אדמה לקלף ולפרוס פרוסות דקות .
לקחת סיר שמותאם לתנור ( או תבנית) .
להניח שלב ראשון את העגבניות החתוכות מעל להניח את התפו"א ..את הפלפלים החריפים וחצי מכמות הכוסברה .
לפזר מלח גס ופלפל שחור גרוס ..
כעת נשמן דג דג עם שמן זית נניח אותם מעל הירקות .
נכין בקערית נפרדת פפריקה שמן זית ומים ונערבב היטב .
נרטיב עם כף את הדגים ברוטב והשאר נשפוך לסיר או תבנית , נפזר על הדגים מלח גס ופלפל שחור גרוס.
נכסה עם נייר כסף..
נכניס לתנור מכוסה לחצי שעה בחום 200 מעלות ..
נסיר כיסוי נוריד חום ל 160 לעוד חצי שעה.
מידי פעם נשקה את הדגים עם הרוטב שנוצר בסיר.
כעת נפזר את יתרת הכוסברה ונמשיך בתנור לעוד 10 דקות .
איך שיוצא מהתנור.
נסחט מיץ מחצי לימון על הדגים.
בהצלחה אילנית בניזרי.