אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני דגים

38,069
צפיות

דג לברק וירקות בתנור

המתכון של
דג לברק וירקות בתנור

הכי בריא והכי טעים

  • קטגוריהדגים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 4 דגי לברק טריים ( ניתן להמיר לדניס או אמנון וכו* )
  • 5 תפוחי אדמה מהסוג הקטן שמיועדים לאפייה
  • 3 עגבניות לריבועים
  • 3 פלפל חריף אדום פרוס או גמבות
  • חופן כוסברה קצוצה
  • 6 שיני שום פרוסות
  • כף פפריקה מתוקה בשמן
  • חצי כוס שמן זית
  • כוס מים
  • מלח גס
  • פלפל שחור גרוס
  • מיץ מחצי לימון
אופן ההכנה
  • 1

    את הדגים להשרות במיץ לימון ומלח חצי שעה לשטוף ולסנן לחרוץ 2 פסים בכל דג עם סכין..


  • 2

    את התפוחי אדמה לקלף ולפרוס פרוסות דקות .


  • 3

    לקחת סיר שמותאם לתנור ( או תבנית) .


  • 4

    להניח שלב ראשון את העגבניות החתוכות מעל להניח את התפו"א ..את הפלפלים החריפים וחצי מכמות הכוסברה .


  • 5

    לפזר מלח גס ופלפל שחור גרוס ..


  • 6

    כעת נשמן דג דג עם שמן זית נניח אותם מעל הירקות .


  • 7

    נכין בקערית נפרדת פפריקה שמן זית ומים ונערבב היטב .


  • 8

    נרטיב עם כף את הדגים ברוטב והשאר נשפוך לסיר או תבנית , נפזר על הדגים מלח גס ופלפל שחור גרוס.


  • 9

    נכסה עם נייר כסף..


  • 10

    נכניס לתנור מכוסה לחצי שעה בחום 200 מעלות ..


  • 11

    נסיר כיסוי נוריד חום ל 160 לעוד חצי שעה.


  • 12

    מידי פעם נשקה את הדגים עם הרוטב שנוצר בסיר.


  • 13

    כעת נפזר את יתרת הכוסברה ונמשיך בתנור לעוד 10 דקות .


  • 14

    איך שיוצא מהתנור.


  • 15

    נסחט מיץ מחצי לימון על הדגים.


  • 16

    בהצלחה אילנית בניזרי.


1

את הדגים להשרות במיץ לימון ומלח חצי שעה לשטוף ולסנן לחרוץ 2 פסים בכל דג עם סכין..


2

את התפוחי אדמה לקלף ולפרוס פרוסות דקות .


3

לקחת סיר שמותאם לתנור ( או תבנית) .


4

להניח שלב ראשון את העגבניות החתוכות מעל להניח את התפו"א ..את הפלפלים החריפים וחצי מכמות הכוסברה .


5

לפזר מלח גס ופלפל שחור גרוס ..


6

כעת נשמן דג דג עם שמן זית נניח אותם מעל הירקות .


7

נכין בקערית נפרדת פפריקה שמן זית ומים ונערבב היטב .


8

נרטיב עם כף את הדגים ברוטב והשאר נשפוך לסיר או תבנית , נפזר על הדגים מלח גס ופלפל שחור גרוס.


9

נכסה עם נייר כסף..


10

נכניס לתנור מכוסה לחצי שעה בחום 200 מעלות ..


11

נסיר כיסוי נוריד חום ל 160 לעוד חצי שעה.


12

מידי פעם נשקה את הדגים עם הרוטב שנוצר בסיר.


13

כעת נפזר את יתרת הכוסברה ונמשיך בתנור לעוד 10 דקות .


14

איך שיוצא מהתנור.


15

נסחט מיץ מחצי לימון על הדגים.


16

בהצלחה אילנית בניזרי.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים