לןגן

דג לברק וירקות בתנור

מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 20/04/2018 | 02:28
דג לברק וירקות בתנור

תקציר המתכון: הכי בריא והכי טעים

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. את הדגים להשרות במיץ לימון ומלח חצי שעה לשטוף ולסנן לחרוץ 2 פסים בכל דג עם סכין.

  2. את התפוחי אדמה לקלף ולפרוס פרוסות דקות

  3. לקחת סיר שמותאם לתנור ( או תבנית)

  4. להניח שלב ראשון את העגבניות החתוכות מעל להניח את התפו"א ..את הפלפלים החריפים וחצי מכמות הכוסברה

  5. לפזר מלח גס ופלפל שחור גרוס .

  6. כעת נשמן דג דג עם שמן זית נניח אותם מעל הירקות

  7. נכין בקערית נפרדת פפריקה שמן זית ומים ונערבב היטב

  8. נרטיב עם כף את הדגים ברוטב והשאר נשפוך לסיר או תבנית , נפזר על הדגים מלח גס ופלפל שחור גרוס

  9. נכסה עם נייר כסף.

  10. נכניס לתנור מכוסה לחצי שעה בחום 200 מעלות .

  11. נסיר כיסוי נוריד חום ל 160 לעוד חצי שעה

  12. מידי פעם נשקה את הדגים עם הרוטב שנוצר בסיר

  13. כעת נפזר את יתרת הכוסברה ונמשיך בתנור לעוד 10 דקות

  14. איך שיוצא מהתנור

  15. נסחט מיץ מחצי לימון על הדגים

  16. בהצלחה אילנית בניזרי