ספר מתכוני דגים
- קטגוריהדגים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
קופסא מסוננת של חומוס בשימורים
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
במחבת רחבה ומעט גבוהה לפזר את זר הכוסברה (בלי הגבעולים) באופן אחיד..
-
2
לפזר את הגשר והגמבה.
-
3
מעל לשים את הדגים, לשפוך עליהם מיץ לימון ולהמליח מעט..
-
4
בקערית קטנה לשים חצי כוס שמן,תבלינים ורסק עגבניות, לערבב היטב, למרוח על הדגים. .
-
5
להוסיף מים בצד עד שמגיע לגובה הדג, אך לא מכסה אותו..
-
6
להוסיף את החומוס, לכסות במכסה. .
-
7
להרתיח.
-
8
להנמיך אש ולבשל חצי שעה..
1
במחבת רחבה ומעט גבוהה לפזר את זר הכוסברה (בלי הגבעולים) באופן אחיד..
2
לפזר את הגשר והגמבה.
3
מעל לשים את הדגים, לשפוך עליהם מיץ לימון ולהמליח מעט..
4
בקערית קטנה לשים חצי כוס שמן,תבלינים ורסק עגבניות, לערבב היטב, למרוח על הדגים. .
5
להוסיף מים בצד עד שמגיע לגובה הדג, אך לא מכסה אותו..
6
להוסיף את החומוס, לכסות במכסה. .
7
להרתיח.
8
להנמיך אש ולבשל חצי שעה..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים