ספר מתכוני דגים
- קטגוריהדגים
- מספר מנות8 מנות
- זמן הכנה2 שעות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- קטגוריה: דגים
- זמן הכנה: 2 שעות
- כשרות: כשר פרווה
- מספר מנות: 8 מנות
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
1
מבשלים את הגזר עד שהוא מתרכך.
.
-
2
במקביל מכניסים את הדג לתוך החומץ והמלח (את החומץ ניתן להחליף בלימון).
.
-
3
לאחר שהגזר מוכן חותכים אותו לרצועות ומניחים בבסיס הסיר (את הגזר ניתן להמיר בפולים, חומוס או זיתים).
.
-
4
שוטפים את הדגים מהחומץ וחוצים באמצע, כך נוצרים 8 נתחים. טובלים כל נתח בתוך הפפריקה עם השמן ומניחים מעל הגזר. שופכים לסיר את התערובת שנשארה. .
-
5
חותכים פלפל אדום לרצועות ומניחים מעל בצורת שמש. מפזרים חתיכות גסות של שום. מעל הכל מפזרים כוסברה/פטרוזיליה ומי שרוצה שמה את הפלפל חריף. .
-
6
מוסיפים מעט מים ומתחילים לבשל על אש נמוכה בודקים שהדג בסדר אם חסר נוזלים ניתן להוסיף בצדדים מעט מים/חומץ. יש לזכור שהדג מפריש מים. כאשר הדג מבושל דיו ניתן להוריד מהאש.
בתיאבון!.
1
מבשלים את הגזר עד שהוא מתרכך.
.
2
במקביל מכניסים את הדג לתוך החומץ והמלח (את החומץ ניתן להחליף בלימון).
.
3
לאחר שהגזר מוכן חותכים אותו לרצועות ומניחים בבסיס הסיר (את הגזר ניתן להמיר בפולים, חומוס או זיתים).
.
4
שוטפים את הדגים מהחומץ וחוצים באמצע, כך נוצרים 8 נתחים. טובלים כל נתח בתוך הפפריקה עם השמן ומניחים מעל הגזר. שופכים לסיר את התערובת שנשארה. .
5
חותכים פלפל אדום לרצועות ומניחים מעל בצורת שמש. מפזרים חתיכות גסות של שום. מעל הכל מפזרים כוסברה/פטרוזיליה ומי שרוצה שמה את הפלפל חריף. .
6
מוסיפים מעט מים ומתחילים לבשל על אש נמוכה בודקים שהדג בסדר אם חסר נוזלים ניתן להוסיף בצדדים מעט מים/חומץ. יש לזכור שהדג מפריש מים. כאשר הדג מבושל דיו ניתן להוריד מהאש.
בתיאבון!.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים